Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  Næringsminister Monica Mæland på...

Næringsminister Monica Mæland på besøk

Slåttland_Gustav og Sigurd-w

Slåttland på Rudskogen i Rakkestad hadde nylig besøk av næringsminister Monica Mæland. Næringsministeren er tydelig imponert, her flankert av fv. Sigurd Slåttland og Gustav Slåttland. Foto: Marius Hannestad

Bakgrunnen for besøket var basert på den kompetanse og teknologi mot olje- og gassmarkedet som finnes på Rudskogen i Rakkestad, Østfold. Og den utvikling og omstilling mot nye marked som skjer nå.

Samtidig med disse endringene var også utviklingen av Teknologiparken AS, med et tverrfaglig kompetanse- og ressurssenter som skaper industriell vekst i fokus.

– Et intensivt møte om næringsutvikling, virkemiddelapparatet og mulighetene for små og mellomstore bedrifter var tema, noe som er "gull verdt" for Slåttland og for nærmiljøet, sier Sigurd A Slåttland, CEO i Slåttland Group

Næringsministeren ble imponert over hva som skapes av høyteknologisk utstyr mot olje og gass, samt Fish-farm-markedet på Rudskogen. – Ja, det er litt historisk å kunne se varmtvannsberederne som skal stå på Johan Sverdrup de neste 40–50–60 årene, sa næringsministeren.

Se også www.slattland.no