Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess

Prosess


Effektive DZS-vakuumpumper med lave livssykluskostnader

Atlas Copco har lansert en ny tørrgående klopumpe, med betegnelsen DZS. Vakuumpumpen er velegnet for en rekke bruksområder, fra sentralsystemer på sykehus til pneumatisk transport, CNC-ruting, melkerom med mer. DZS-vakuumpumpene har kontaktfrie, tørre pumpekamre og sikrer høy ytelse og effektivitet.

Les mer

Næringsminister Monica Mæland på besøk

Slåttland på Rudskogen i Rakkestad hadde nylig besøk av næringsminister Monica Mæland. Næringsministeren er tydelig imponert, her flankert av fv. Sigurd Slåttland og Gustav Slåttland. Foto: Marius Hannestad

Les mer

Parker Hannifin lanserer

High-Performance PU-belagte gummislanger

Parker Hannifin introduserer et nytt utvalg PU-belagte høyytelsesslanger til utstyr med lavt og middels trykk. I den nye serien har Parker tatt i bruk en kombinasjon av syntetisk gummi og polyuretan. Takket være produksjonsprosessen og kombinasjonen av de to materialene åpner de nye slangene muligheter for nye bruksområder.

Les mer

Aluminiumsvater MST 180:

Oppgraderer en klassiker

Hultafors lanserer høsten 2016 en ny versjon av det klassiske vateret MST 180. Nye og smarte detaljer gjør Hultafors dette til det sikre valget også i fremtiden, spesielt for de som har høye krav til presisjon.

Les mer

KUKA presenterer nye KR 3 AGILUS:

En rask lettvekter

I oktober begynner KUKA salget av det nyeste tilskuddet til smårobotserien KR AGILUS. Den nye KR 3 AGILUS er en ekstremt rask, lett robot som er ideell for automatiseringsløsninger, for eksempel i elektronikkindustrien.

Les mer

Skaper fremtidens automasjonspartner

Braadland Automasjon er kjent som problemløsere innen automatisering av næringsmiddel- og prosessindustrien. – For å styrke vår posisjon har vi nå inngått samarbeid med  Nortelco Gruppen, sier daglig leder Finn Eirik Eilertsen (tv), her sammen med Bjørn Nysted i Nortelco Gruppen.

 

Les mer

AC10 frekvensomformer fra Parker Hannifin:

Ekstrem IP66-miljøbeskyttelse med opptil 90 kW

Parker Hannifin, som er verdensledende innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider effektområdet for den populære IP66/NEMA med 4x-beskyttet, variabel frekvens i AC10 Compact Drive-serien opp til 90 kW.

Les mer

Pepperl+Fuchs på OTD:

Sanntids overvåking og kontroll

Industry 4.0 medfører en utvikling mot det grenseløse samfunn. I og med at anlegg kobles sammen i nettverk blir tilgangen til informasjon uavhengig av anleggets fysiske lokasjon. Ved å benytte Pepperl+Fuchs' VisuNet GXP Remote Monitor oppnås vesentlige fordeler innen desentralisert prosesskontroll.

Les mer

HR Maskin på OTD:

Presenterer helhetlig Element-serie

HR Maskin AS lanserer en helt ny serie magnetbormaskiner fra Rotabroach. Rotabroach Element 50, 75 og 100 er nyutviklet med et moderne design.

Les mer

PartnerPlast på OTD:

Kjøper MudMat og PipeMat fra Installit

PartnerPlast har kjøpt produkteierskapet for MudMat, en subsea beskyttelsesmatte som er utviklet av Installit.

Les mer

TESS med automatisert integrert forsyning på OTD2016

Hos OTD-veteranen TESS på stand nummer B-2014 er det morgendagens fleksible og automatiske integrerte forsyningsløsninger som er i fokus. Vareautomaten TESS Uptime er klar til å følge opp suksessen fra årets ONS, og får støtte av ConTESS med forsyningsløsninger i containere. OTD 2016 arrangeres 19. og 20. oktober i Sotra Arena i Bergen.

Les mer

Containerselskapet BNS og Jan F. Andersen A/S sponser:

Verdens første mobile veterinærklinikk på plass

Bare i Kambodsja har Norsk Folkehjelp trent opp over 100 minehunder som har bidratt til at over 34 millioner kvadratmeter land kan tas i bruk. Nå er verdens første mobile veterinærklinikk på plass for å gi hundene som arbeider med livet som innsats den helsehjelpen de fortjener. Her får Bayer helsesjekk av Charlotte Søyland i klinikken. Foto: Peter Bryng

Les mer

AGA på OTD:

Nitrogenkjøling ga større fleksibilitet og bedre mat

Drammen kjøkken KF produserer ca. 2000 porsjoner daglig for utkjøring til Drammen kommunes bo- og servisesenter og porsjonsmiddager til hjemkjøring samt omfattende cateringproduksjon. – Ved at vi Cryokjøler varmmaten vi produserer, kan den oppbevares i inntil 3 uker før bespisning, forteller Knut Are Midtun i Drammen Kjøkken.

Les mer