Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter  »  Ampliform-produktene øker

Ampliform-produktene øker

Astrup_Ampliform-w

Astrup AS og Normeka AS har gjennom flere år samarbeidet om produksjon, salg og distribusjon av Ampliform-produkter til norsk industri.

– Kombinert med ulike profiler fra vår produktgruppe Aluflex rekkverksystem, dekker vi flere bruksområder som blant annet Aluflex gangbanesystemer, rekkverk med fylling, sikring, oppdrettsanlegg, bryggeanlegg og mekanisk industri, sier produktsjef Gro Anita Kjuul hos Astrup.

 

Økende etterspørsel

Aluflex gangbanesystem er en komplett løsning for gangbaner og består av Amplirist gangbanerist og aluminium rekkverksprofiler. Gangbanesystemet er de senere årene videreutviklet med mulighet for å benytte nye kraftigere vangeprofiler, noe som gjør systemet mer fleksibelt.

Astrup AS lagerfører og selger aluminiumprofilene til gangbaner, og Normeka AS har spesialisert seg på produksjon og montasje av gangbaneløsninger.

– Vi ser en stadig økende tendens mot større oppdrettskar og behov for lengre gangbaner. Da blir stål ofte for tungt og krevende å ha med å gjøre. Aluminium gangbaner har et stort fortrinn med kun en tredel av vekten, samt god korrosjonsbestandighet og et enkelt vedlikehold, forteller Kjuul. Som produktsjef for aluminium byggsystemer hos Astrup AS har hun stor tro på utviklingen av denne produktgruppen.

– Vi ser et stadig større behov innen oppdrettsnæringen, samtidig som mange etter hvert har fått opp øynene for fleksibiliteten til disse produktene der anvendelsesområdene innen industrien er utallige, avslutter Kjuul.

Se også www.astrup.no