Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter

Nyheter


Ampliform-produktene øker

Astrup AS og Normeka AS har gjennom flere år samarbeidet om produksjon, salg og distribusjon av Ampliform-produkter til norsk industri.

Les mer

Kvinnelige teknologer tok jenter i hele landet med storm

Meldingene tikker inn på Snapchatkontoen "Teknologijenter" etter at 400 ungdomsskolejenter har vært på NHO-arrangementet "Jenter og teknologi" i Stavanger. Teknologijentene Synne Uddmo Ask, Ellen Therese Rasmussen og Sunniva Rose gleder seg over den store interessen for kampanjen. Responsen var overveldende.

 

Les mer

Nordens fremste overflatebehandlingsmesse

Samling i København 2017!                                                                       

Scandinavian Coating – Nordens fremste overflatebehandlingsmesse ble i 2015 arrangert på Svenska Mässan i Göteborg. Nå vender den tilbake til Danmark, der messen ble holdt for første gang i 2011. Bildet: På programmet står også ølsmaking på bryggeriet Carlsberg.

 

Les mer

SMAK 2017 inngår samarbeid med Matsentralen

SMAK 2017 har inngått avtale med Matsentralen om at all emballert overskuddsmat fra messen vil bli stilt til rådighet for Matsentralen. Etter forrige SMAK-messe ble det overlevert 1255 kilo overskuddsmat. På bildet: Cristiano Aubert, daglig leder i Matsentralen. Foto: Monica Løvdahl

 

Les mer

Tetter alle vannkjølesystemer

Orion 202 er utviklet for å permanent tette lekkasjer i vannkjølesystemer i alle typer kjøretøy, varmevekslere, kompressorer, stasjonære maskiner og utstyr og så videre.

Les mer

Grønt emballasjerush i næringslivet

Nesten 9 av 10 norske produsenter oppgir at de nå satser på å utvikle ressurs- og miljøbesparende emballasje. Da et nasjonalt barnebleiemerke fikk ny emballasje forsvant det plutselig 100 trailere fra trafikken. Bildet: Thomas Weihe i NOK og Maria Iversen i Rema 1000 viser fram den nye bleiepakningen som i fjor høst ga 100 færre trailere på norske veier. Foto: Johnny Syversen

Les mer

TOOLS kjøper Astrup Industrivarer AS

TOOLS AS styrker sin posisjon i Hordaland og kjøper Astrup Industrivarer fra Astrup & Søn AS. Astrup Industrivarer AS har vært en del av TOOLS siden kjedens oppstart i 1999.

Les mer

Møt Praxair på OTD – 19.–20. oktober

Ny sveiselab åpnet ved Praxair Teknologisenter i Porsgrunn

Den største agenten til Praxair Norge, Eiva-Safex, har flyttet sitt agentlager og butikk i Telemark fra Skien til Porsgrunn. Her har de blitt nærmeste nabo til Praxair Teknologisenter.

Les mer

Astrup AS på OTD

Astrup, som er utstiller under årets oljemesse i Bergen 19.–20. oktober, blir å finne i Hall B på stand nr. 1010. Her vil de vise selskapets rikholdige sortiment av materialer for offshore/subsea, og vil også levere ut kataloger og brosjyrer.

Les mer

Patentstyret lanserer nye nettsider

Sidene er nå tilpasset og brukervennlig for både mobil og nettbrett i tillegg til laptop og vanlige skjermer. – Denne tilpasningen krever en annen måte å strukturere informasjon på, forteller kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør Ingvild Øverby. Hun vil gjerne ha tilbakemeldinger fra brukerne.

Les mer