Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk  »  ACT lanserer folieskriver Linx TT3

ACT lanserer folieskriver Linx TT3

ACT_Linx-w

Nye Linx TT3 er utviklet for å kunne tilby et enda bredere spekter av merkemaskiner til kundene. – TT3 er synonymt med lave driftskostnader, rask omstillingstid, høy driftssikkerhet og brukervennlighet, sier Espen Øverbø, salgssjef i ACT Logimark AS.

Linx TT3 bærer med seg de gode egenskapene fra Linx eksisterende TT5 og TT10 folieskrivere. Den har enkelt kassettbasert bytte av fargebånd, og et intuitivt brukergrensesnitt. Samtidig er TT3 grunnleggende en forenklet og rimelig modell som vil appellere til små og mellomstore bedrifter.

– Mange selskaper bruker fortsatt eldre merkemetoder, dette gir ingen fleksibilitet med tanke på å endre merkingen, forklarer Espen Øverbø, salgssjef i ACT Logimark AS. – Mange av disse selskapene er under press fra forhandlerne til å oppgradere til bedre sporbarhet og ytelse, men vurderer kostnadene ved digital merking å være uoverkommelige. Linx TT3 gir derimot det beste fra begge verdener – utmerket ytelse og enkel bruk, til en rimelig pris, legger han til.

 

Smalere skrivehode

Med et hode på 32 mm er Linx TT3 ideell for standardapplikasjoner med tekst, dato, batch, strekkode og logo. Man kan også merke kontinuerlig variabel. Merkingen har høy oppløsning for god lesbarhet.

Lave driftskostnader er viktig for kundene, derfor har Linx TT3 en innovativ toveis fargebåndstasjon for å eliminere båndskader. Skriveren har patentert teknologi for å overvåke og justere fargebåndet for stabil og god ytelse.

 

Markedets enkleste fargebåndbytte

En annen fordel er at båndet er i en kassett som kan fjernes i sin helhet når man skal bytte, dette går veldig raskt, man bruker vanligvis under ett minutt. – Folieskrivere installeres ofte på steder langs emballasjemaskiner som det kan være vanskelig å få tilgang til, forklarer Øverbø. – Ved hjelp av fargebåndkassetten, kan operatøren bytte fargebånd helt enkelt.

For ytterligere å redusere nedetid, leverer Linx et lengre bånd på 600m.

Linx TT3 har det samme intuitive brukergrensesnittet som er typisk for Linx-maskinene. Installasjon og drift er enkelt, og ikke avhengig av PC. Merkingen kan imidlertid lastes opp via USB.

Linx TT3 kan installeres på de aller fleste kjente pakkemaskinene.

– Vi er overbevist om at et stort antall bransjer raskt vil se fordelene ved Linx TT3; større fleksibilitet, bedre ytelse og lavere driftskostnader enn opprinnelige merkemetoder, avslutter Øverbø.

 For mer informasjon: ACT Logimark AS, v/ Espen Øverbø, tel: 63 94 61 00, e-post: espen@act-gruppen.com