Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk

Logistikk


ACT lanserer folieskriver Linx TT3

Nye Linx TT3 er utviklet for å kunne tilby et enda bredere spekter av merkemaskiner til kundene. – TT3 er synonymt med lave driftskostnader, rask omstillingstid, høy driftssikkerhet og brukervennlighet, sier Espen Øverbø, salgssjef i ACT Logimark AS.

Les mer

Salmar satser på litium-ion fra STILL

10 splitter nye litium-ion-versjoner av STILL EXU-S 24 er nå levert til Salmar AS på Frøya. Storkonsernet er ekstremt opptatt av nyskapende teknologiløsninger og fant det helt naturlig å velge Litium-ion for å øke antall effektive minutter i logistikkarbeidet sitt – og da spesielt på lasting og lossing. Roar Andersen (bildet) var STILLs representant under overleveringen.

Les mer

Rekker hele tolv meter til værs!

Med EPM 100 og EPH 125 introduserer nå UniCarriers ytterligere to plukktruck-modeller på markedet. Den nye gaffeltrucken, som kan bestilles fra 15. november 2016, kompletterer produktserien som også omfatter EPL 100 som har vært til salgs siden januar 2016.

Les mer

APX presenterer:APX presenterer:

En helt ny løsning for produksjon og lager

Den nye løsningen fra APX, VISIOplanner (Vp), henter selv hva som finnes av varer på råvarelager eller hva som er i produksjon – som igjen blir en innsatsfaktor i en ny produksjon.

 

Les mer

Verdens første Merlinum Forklift i Brubakken-samarbeid

Etter to og et halvt års arbeid på verkstedet i det lille tettstedet Berghem i Småland var det første produktet klart for lansering. En elektrisk gaffeltruck med løftekapasitet på 6–9 tonn. Den ferske, men erfaringsrike bedriften Merlinum Forklift tegner og konstruerer alt selv, og lar lokale leverandører produsere komponentene.

Les mer

Transport & Logistikk 2016

Transport & Logistikk 2016 nærmer seg – den 17. og 18. oktober går konferansen av stabelen på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen.  

Les mer

Stor lagernyhet for små ting

Kardex Remstar lanserer en ny generasjon lagringssystem for internlogistikk. En løsning som øker plukkehastigheten betydelig samtidig som det settes helt nye standarder for fleksibilitet og integrasjon.

Les mer

Standardisert plankekjøring

Vellykket standardiseringsprosjekt for Moelven

Da byggevareleverandøren og sagbruksgiganten Moelven skulle finne én merkestandard for sine 35 sagbruk/høvlerier, sto de overfor et av de største standardiseringsprosjektene i selskapets historie.

 

Les mer

Nytt samarbeid med engelsk kode-gigant

Multicheck AS, som er etablert med kontor i Oslo, er valgt som ny norsk og dansk leverandør av utstyr fra Linx Printing Technologies – et ledende britisk konsern som leverer globale merkeløsninger for merking på produkter og emballasje – både, laserprint, thermoprint og inkjet.

Les mer

Easyfairs Empack 2016 i unik forpakning!

2016 befester Easyfairs på alvor sin posisjon i emballasjeverdenen. På Empack i Stockholm fra 5. til 6. oktober lanseres tre nye messer: Label & Print, Packaging Innovations og Luxury Packaging.

Les mer

To nye flotte ordrer til Brubakken

Brubakken AS leverer ny TCM dieseltruck til Hove Plantesalg og en elektrisk TCM-truck til Ewos Innovation. På bildet viser Camilla Hove hos Hove Plantesalg stolt frem den nye TCM dieseltrucken fra Brubakken AS.

Les mer

Cargonet går for Kalmar reachstackers - igjen!

Cargonet har i mange år vært en stor kunde av Kalmar på reachstackers. – Vi er meget stolte over å nok en gang bli valgt som leverandør av reachstackers til Cargonets sine godsterminaler rundt om i Norge, sier salgssjef Bjørn Fritzell hos Kalmar. Her sammen med Cargonets Jan Frede Strandvik.

Les mer

Swisslogs helautomatiserte lettvektsrobot vinner industriprisen

Swisslogs helautomatiserte robotløsning for stykkplukk, Automated Item pick (AIP), har blitt tildelt 2016 INDUSTRIPREIS. Konkurransen i år hadde "Success through Progress" som tema, og AIP ble vinneren i kategorien "Intralogistics & Produktion Management" på grunn av sine enestående økonomiske og samfunnsmessige fordeler. Den prestisjetunge prisen ble utdelt på åpningsdagen til Hannover messen 2016.

Les mer

iF Design Award 2016

Velrenommert designpris til Jungheinrich

I slutten av februar i år ble prisvinnerne av iF Design Award 2016 feiret under en glamorøs premieutdeling hos "BMW Welt" i München. Jungheinrich mottok den gjeve internasjonale designprisen for sin plukktruck ECE 225 i det nye Jungheinrich-designet.

Les mer

Jungheinrich kompletterer produktrekken

Etter en vellykket introduksjon av plukktrucken i 2-serien på vårparten i 2015, kompletterer Jungheinrich nå med 3-serien. Det er snakk om en plukktruck med hevbar førerplattform, ECE 310, og en plukktruck med sakseløft, ECE 320. Dermed leverer de i følge produsenten de mest moderne og ytelsessterke plukktruckene som finnes på markedet for øyeblikket.

Les mer