Forside  »  Moderne Produksjon  »  Elektronikk  »  Parker Hannifin optimerer...

Parker Hannifin optimerer elektromekaniske løsninger

Parker_Elektro-w

Parker Hannifin, den globale markedslederen innen "motion & control"-teknologier tilbyr det komplette modulære lineære elektriske aktuatorsystem.

Systemet er en del av Parkers ORIGA System Plus, hvis modulære konsept gjør det mulig å kombinere pneumatiske OSP-P og elektriske OSP-E aktuatorer, hvor sistnevnte også kan kombineres med gir, motorer og kontrollere. Systemet er designet for absolutt pålitelighet, høy yteevne, brukervennlighet og optimert konstruksjon – det modulære systemet oppfyller selv de mest krevende applikasjoner.

Modulsystemet OSP-E består av syv forskjellige elektriske aktuatorer fordelt på: Elektriske aktuatorer med tannrem til applikasjoner med behov for høyere hastigheter og presise bevegelser samt posisjonering for lengre bevegelser. 

Elektriske aktuatorer med skrue til applikasjoner med større drivkraft, presis bevegelse og posisjonering. Disse aktuatorene kan kombineres med servomotorer og stepmotorer, som igjen kan kombineres med forskjellige kontrollere – alt bygd opp som moduler.

Aktuatorsystemet gir komplette, kompakte løsninger, som er lette å installere og enkle å ettermontere. Det brede utvalget av monteringsmuligheter gir stor installasjonsfleksibilitet.

Les mer på parker.com/aktuator, hvor der er link til katalog, dimensjoneringsprogram og CAD-bibliotek, som gjør det lettere å velge den rette aktuatoren med den rette motoren og kontrolleren.