Forside  »  Moderne Produksjon  »  Elektronikk  »  Flir-kameraer for smarttelefoner

Flir-kameraer for smarttelefoner

IKM_Flir-w

IKM Instrutek AS introduserer FLIR ONE, det første i sitt slag.

FLIR ONE festes til Apple iPhone 5 eller 5s smarttelefon og viser et levende termisk bilde på telefonens skjerm. Dette gir brukerne en enestående mulighet til å se verden på en måte det blotte øye ikke kan.

– FLIR ONE ser varme i stedet for lys ved å utnytte FLIR sin revolusjonerende nye Lepton kamerakjerne. Denne kjernen inkorporerer den samme termiske bildeteknologien som har revolusjonert måten verden tenker vedr. sikkerhet, offentlig sikkerhet, energieffektivitet, natt-navigasjon, industriell produksjon og forebyggende vedlikehold, sier Førde.

 

Et allsidig nytt verktøy

FLIR ONE sin unike evne til å se og å måle infrarød energi gir deg et allsidig nytt verktøy som kan anvendes i et bredt spekter av områder. For eksempel kan man lett identifisere varme eller kjølelekkasjer i bygninger, lokalisere vannskader se etter elektriske feil i sikringskap eller koblingsskap, osv.

– Alt dette kun ved hjelp av mobiltelefonen din og FLIR ONE dekselet, forteller Førde.

Han informerer om at en verdensomspennende utrulling for FLIR ONE er planlagt våren 2014, og at den vil være tilgjengelig i fargene sort/grå, hvit eller gull for å matche din iPhone 5. FLIR ONE har også et eget oppladbart batteri som kan drive enheten i to timer med kontinuerlig bruk, eller forlenge batteritiden til din iPhone 5 med inntil 50 prosent. 

For mer informasjon: Sales Engineer Automation Espen Tordal Førde, e-post: Espen.Forde@IKM.no