Forside  »  Moderne Produksjon  »  Elektronikk  »  Elfa Distrelec utvider sortimentet...

Elfa Distrelec utvider sortimentet med KNIPEX ErgoStrip:

Elfa_KNIPEX2-w

Verdens første tre-i-ett avmantlingsverktøy

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider nok en gang sortimentet og tar inn avmantlingsverktøyet KNIPEX ErgoStrip. Verktøyet er det første tre-i-ett avmantlingsverktøyet innen sin klasse.

Verktøyet avmantler og avisolerer effektivt og presist alle runde og fuktighetssikre installasjonskabler, datakabler og koaksialkabel. Et innovativt og ergonomisk pistolgrep, kombinert med enkel kutting, stripping og langsgående snitting av mantelen gjør avmantlingsverktøyet mer brukervennlig enn andre verktøy innen samme kategori. Elfa Distrelec er blant de første tilbyderne av KNIPEX ErgoStrip. 

Verktøyet har en flerkomponentkonstruksjon som sikrer bekvem bruk, blant annet en myk plastkjerne og et hus laget av stabil og forsterket glassfiber. Munnstykkets innovative design gjør det enkelt å plassere koaksial- og datakabler i verktøyet, og plasseringskanter muliggjør rask innsetting av enkeltledere. KNIPEX ErgoStrip er utstyrt med koniske og slanke verktøyender, som sikrer lettere tilgang til trange områder.     

KNIPEX ErgoStrip veier 40 gram, kan kutte runde installasjonskabler med et tverrsnitt fra 8 til 13 mm og koaksialkabler med tverrsnitt fra 4,8 til 7,5 mm, samt ledninger og tråder fra 0,2 til 4 mm2.

KNIPEX ErgoStrip er tilgjengelig nettbutikken til Elfa Distrelec www.elfadistrelec.no