Forside  »  Moderne Produksjon  »  Elektronikk  »  Åkerströms Björbo tar steget inn i...

Åkerströms Björbo tar steget inn i Tyskland

Åkerstroms-w

Nå innleder Åkerströms Björbo AB ytterligere et samarbeid med en distributør i Europa. Nylig tegnet selskapet en samarbeidsavtale med tyske TRL Funksysteme GmbH, som dermed blir Åkerströms tyske distributør av radiostyring for det industrielle og mobile markedet.

TRL Funksysteme GmbH med beliggenhet i Rodgau, to mil øst for Frankfurt, ble grunnlagt i 1983 og har i dag 10 ansatte. De siste fem årene har selskapet spesialisert seg på ulike radioløsninger innen området for dobbelrettet dataradio (kortdistanseradio) og har blant sine leverandører og kunder et godt rykte som en kompetent og pålitelig partner.

Samarbeidsavtalen innebærer at TRL Funksysteme GmbH inkluderer Åkerströms radiostyringsprodukter for Remotus og Sesam, robuste radiostyringer for industrielle og mobile applikasjoner, i sitt sortiment.

 

Vil vokse

TRL Funksysteme GmbH har i lang tid kjent til Åkerströms og vet at produktene holder en veldig høy kvalitet.

– Vi har også truffet på hverandre tidligere da vi blant annet har vært naboer på stand på messer i Hannover. Det kjennes derfor helt naturlig å formalisere et samarbeid. Vi tilbyr liknende produkter i dag, som nå kompletteres med Åkerströms produkter, hvilket gjør at vi sammen kommer til å kunne ta i mot mange fler og større kundesegmenter enn tidligere. Vi ser frem til et langt og fruktbart samarbeid, og er veldig stolte å ha blitt en del av Åkerströms familie, sier Martin Nordlander, verkstedsdirektør på TRL Funksysteme GmbH.

– TRL Funksysteme GmbH har lang erfaring med ulike radioløsninger innen industrien i et allerede opparbeidet marked som vi nå kan ivareta og utvide sammen. Vi har samarbeidet om et antall direktekunder i Tyskland i noen år, men for å kunne vokse ytterligere og for å kunne gi kundene den raske servicen og supporten som kreves, trenger vi en lokal representant. Vår strategi er å vokse gjennom distributører, sier Andreas Hedström, salgs- og eksportsjef på Åkerströms Björbo AB.

– Vi er veldig glade for vårt nye samarbeid med TRL Funksysteme GmbH og å nå kunne heise vårt flagg i Tyskland, avslutter Hedström.

Se også www.akerstroms.se